Personal

Hanna - Rektor och Förskollärare


Jag kommer från Boden i Norrbotten, flyttade till Stockholm för att plugga till förskollärare på Stockholms universitet. Efter studierna har jag arbetat både i en traditionell samt Reggio Emilia inspirerad förskola. Har provat på både stora och små förskolor men trivs bäst i de mindre verksamheterna. På fritiden tränar jag crossfit, umgås med vänner och familj samt resa.Linda -Montessoripedagog och Biträdande rektor


Jag har arbetat inom barnomsorgen i drygt 20 år, framförallt på förskolor, korttidshem samt särskolan.

Jag är utbildad Montessorilärare och näringsterapeut.

Musik ligger mig varmt om hjärtat och jag har gått på Adolf Fredriks musikskola.

På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner, resa och uppleva nya platser och kulturer.

                         

                        Madeleine - Barnskötare


Jag kommer från Norrland, Örnsköldsvik för att vara exakt. Flyttade ner till Huvudstaden december 2019. Gick barn och fritid inriktning pedagogik i gymnasiet, efter det har jag jobbat väldigt varierat men har nu kommit tillbaka till det jag brinner för. 


På ledigheten så umgås jag gärna med familjen och vänner. Bjuder på mat och godsaker, tycker om att gå promenader och gärna upptäcka nya platser.  


                               Nicole - Barnskötare

 Jag fick upp ögonen för barnomsorgen för några år sen och därefter fått jobba i både större och mindre förskolor. Jag utbildar mig även till barnskötare för tillfället då det är ett yrke jag brinner starkt för.

På fritiden umgås jag med vänner och familj samt reser. Har även ett stort intresse för matlagning och konst.

    

                        Alicia - Barnskötare

Jag kommer från Skellefteå och flyttade till Stockholm i augusti 2022 för att få lite miljöombyte. Har tidigare jobbat på förskola, men främst på skola som mellanstadielärare.


På fritiden gillar jag att umgås med vänner och familj. Jag är även väldigt musikintresserad och sjunger gärna en trudelutt när jag får chansen.

  

          Wasan - kök och städ.

Wasan har arbetat hos oss sen 2019. Jag älskar att laga mat och gärna maträtter från Irak. Jag gillar att resa och träffa familjen.                           Annsi - Skolchef


Jag kommer ifrån Piteå i Norrbotten. Jag har arbetat som förskollärare sedan 1990, de senaste 12 åren i Stockholm. Jag har arbetat både inom kommunal samt fristående verksamhet. Januari 2017 startade jag företaget Bubblande Barn AB efter att jag under lång tid arbetat som chef i både stora och små verksamheter. På fritiden älskar jag att resa och min stora passion är god mat från världens alla hörn. Min familj står mig varmt om hjärtat och vi reser upp till Norrbotten så ofta vi kan.