Personal

Copyright @ All Rights Reserved

Hanna - Rektor och Förskollärare


Jag kommer från Boden i Norrbotten, flyttade till Stockholm för att plugga till förskollärare på Stockholms universitet. Efter studierna har jag arbetat både i en traditionell samt Reggio Emilia inspirerad förskola. Har provat på både stora och små förskolor men trivs bäst i de mindre verksamheterna. På fritiden tycker jag om att träna, umgås med vänner och familj samt resa.Linda -Montessoripedagog


Jag har arbetat inom barnomsorgen i drygt 20 år, framförallt på förskolor, korttidshem samt särskolan.

Jag är utbildad Montessorilärare och näringsterapeut.

Musik ligger mig varmt om hjärtat och jag har gått på Adolf Fredriks musikskola.

På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner, resa och uppleva nya platser och kulturer.

                         

                        Madeleine - Barnskötare


Jag kommer från Norrland, Örnsköldsvik för att vara exakt. Flyttade ner till Huvudstaden december 2019. Gick barn och fritid inriktning pedagogik i gymnasiet, efter det har jag jobbat väldigt varierat men har nu kommit tillbaka till det jag brinner för. 


På ledigheten så umgås jag gärna med familjen och vänner. Bjuder på mat och godsaker, tycker om att gå promenader och gärna upptäcka nya platser.  


                               Filippa - Barnskötare             


Jag  är en tjej på 19 år som utbildad mig till barnskötare. Jag har tidigare 

arbetar  med barn inom olika sammanhang men främst inom idrott. Jag tycker att det är både roligt och intressant att se barns utveckling och ser fram emot att följa barnen på Bubblan. 

På fritiden tycker jag mest om att umgås med vänner och familj

     

Emma - Timvikarie


Jag är en glad tjej i 20-års åldern som är född och uppvuxen söder om stan. 

Jag har jobbat på bubblande barn sedan vintern 2017 och jobbat heltid på Bubblan sedan hösten 2018. Jag kommer från och med hösten 2020 att börja studera till ämneslärare inom gymnasieskolan men kommer att synas på bubblan vid behov.

På fritiden tycker jag om att umgås med vänner, gärna i kombination med god mat. Frida - Timvikarie


En glad och sprallig tjej på 25 år. Har jobbat som dansinstruktör för barn, rest som volontär och jobbat på barnhem i Thailand. Jag har jobbat på skola som elevassistent och de senaste åren jobbat på förskola och trivs jättebra! Jag brinner för detta yrke och tycker att det är superviktigt att man har kul på jobbet. Jag tycker om olika typer av äventyr och resor, god mat i gott sällskap och umgås med min familj och mina vänner. Jag arbetar på Bubblan vissa dagar i veckan då jag studerar samtidigt.
Wasan - kök och städ.


                           Annsi - Skolchef


Jag kommer ifrån Piteå i Norrbotten. Jag har arbetat som förskollärare sedan 1990, de senaste 12 åren i Stockholm. Jag har arbetat både inom kommunal samt fristående verksamhet. Januari 2017 startade jag företaget Bubblande Barn AB efter att jag under lång tid arbetat som chef i både stora och små verksamheter. På fritiden älskar jag att resa och min stora passion är god mat från världens alla hörn. Min familj står mig varmt om hjärtat och vi reser upp till Norrbotten så ofta vi kan.