Personal

Copyright @ All Rights Reserved

Hanna:


Jag kommer från Boden i Norrbotten, flyttade till Stockholm för att plugga till förskollärare på Stockholms universitet. Efter studierna har jag arbetat både i en traditionell samt Reggio Emilia inspirerad förskola. Har provat på både stora och små förskolor men trivs bäst i de mindre verksamheterna. Är inne mitt 5:e år som förskollärare På fritiden umgås jag med vänner eller tränar på gymmet.Linda:


Jag har arbetat inom barnomsorgen i drygt 20 år, framförallt på förskolor, korttidshem samt särskolan.

Jag är utbildad Montessorilärare och näringsterapeut.

Musik ligger mig varmt om hjärtat och jag har gått på Adolf Fredriks musikskola.

På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner, resa och uppleva nya platser och kulturer.

Frida:


En glad och sprallig tjej på 22 år bosatt på Ekerö. Har jobbat som dansinstruktör för barn, rest som volontär och jobbat på barnhem i Thailand. Jag har jobbat på skola som elevassistent och nu de senaste tre åren jobbat på förskola och trivs jättebra! Jag brinner för detta yrke och tycker att det är superviktigt att man har kul på jobbet. Jag tycker om olika typer av äventyr och resor, god mat i gott sällskap och umgås med min familj och mina vänner.Annsi:


Jag kommer ifrån Piteå i Norrbotten. Jag har arbetat som förskollärare sedan 1990, de senaste 10 åren i Stockholm. Jag har arbetat både inom kommunal samt fristående verksamhet. Januari 2017 startade jag företaget Bubblande Barn AB efter att jag under lång tid arbetat som chef i både stora och små verksamheter. På fritiden älskar jag att resa och min stora passion är god mat från världens alla hörn. Min familj står mig varmt om hjärtat och vi reser upp till Norrbotten så ofta vi kan.

Emma:


Jag har precis gått ut gymnasiet och jobbar nu på Bubblan. I framtiden vill jag studera till lärare och därför är Bubblan en perfekt arbetsplats för att samla erfarenhet.

Tidigare har jag jobbat inom restaurangbranschen, försäljning och barnvakt.

På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner samt äta god mat!


Julia:


Jag kommer från Stockholm och bor bara ett stenkast från Bubblan. Innan har jag jobbat länge inom restaurang men planerar på att i framtiden plugga till lärare och börjar därför den nya resan här med bubblande barn! Samtidigt som jag jobbar på Bubblan tar jag även en distanskurs i genus, demokrati och media.

Carin

Jobbar på Bubblande Barn i perioder beroende på andra uppdrag.


Jag är 26 år och är en glad rumpkulla från Bergslagen.

Jag flyttade till Stockholm hösten 2017 och började jobba på Bubblande Barn februari 2018. Vid sidan om frilansar jag som musikal -och showartist runt om i Sverige. Fritiden spenderar jag gärna med familjen, motionerar och upplever lugnet i naturen.