Barnvakterna


Copyright @ All Rights Reserved

Barnvakterna


Våra barnvakter bokar ni första gången via Joni.Vi inleder då med ett första besök tillsammans med er föräldrar, antingen på förskolan eller hemma hos er. Då får ni föräldrar och era barn en chans att lära känna barnvakten samt att barnvakten får lära känna er. Första två timmarna kostar inget för er och självklart får våra barnvakter betalt för den tiden. Kostnad därefter beror på vem man har valt, det har med ålder att göra och självklart har vi försäkringar och kollektivavtal även för den här verksamheten. Mer info ang. priser har vi lagt upp på TYRA.


Mail: joni@bojenibukten.se

Mobil: 073-0666382

 

Jag heter Alexandra Diaz Trinidad, är 16 år. Bor i Rågsved med min familj. Mitt ursprung är från Peru. Jag som person är väldigt positiv och hjälpsam med att göra saker bättre. Är en ambitiös och målmedveten person. Är en organiserad människa, jag gillar att vara aktiv i mitt arbete, hjälpa andra när dom behöver hjälp, har alltid med respekt för andra! Jag har jobbat som barnvakt tidigare, så jag har jätte mycket tålamod med barn och kan hantera barn superbra. Jag har inte mycket erfarenhet med barn som har t.ex astma mm. Men feber och förkylningar osv kan jag hantera. Jag vet hur man ska behandla barn, hur man kan distrahera dom, leka utomhus/inomhus och alltid med ansvar. Har inga problem med att lägga barn i tid mm. Mitt mål är att barnet ska kunna känna sig trygg med mig, kunna lita på mig eller våga säga saker och liksom alltid ha roligt tillsammans.

Jag ser fram emot att få jobba hos er.

 Linnea 16 år. Jag är en glad social tjej som gillar att ha mycket planerat i min vardag. Jag gillar fysiska arbeten samt jobb som involverar människor och barn. På min fritid är jag i stallet eller med vänner. Jag brinner mycket för djur speciellt då hästar eftersom jag både tävlar och tränar inom hästsporten. Jag är även med i stallets ungdomssektion som jag engagerar mig mycket i. Inom sektionen arbetar vi mycket med barn och ungdomar i åldern 5-15 vilket är jättekul. Vi anordnar aktiviteter för barnen i föreningen och det är mycket uppskattat.


Hej, mitt namn är Mia Wikén. Jag är en väldigt glad och social tjej, gillar att bemöta alla människor med ett leende på läpparna. Som person är jag punktlig, noggrann, ansvarsfull, tycker om att ha många bollar i luften, kan arbeta ensam såväl som i grupp.

Just nu pluggar jag heltid till undersköterska, vill ha ett extra jobb vid sidan av plugget.